KMPG nya medlemmar i Diversity Charter Sweden

| 5 september, 2022 | 0 kommentarer

KPMG har sedan längre haft ämnen som inkludering, jämställdhet och mångfald som prioriterade områden inom verksamheten, och släppte tidigare i år rapporten KPMG Diversity, Equity and Inclusion Report. Som ett steg framåt i de interna satsningarna har KPMG nu blivit medlemmar i Diversity Charter Sweden, ett nätverk för företag som vill arbeta framgångsrikt med mångfald.

– Att aktivt arbeta med ämnen som inkludering, mångfald och jämställdhet är idag inte bara en hygienfaktor hos företag, utan ett absolut måste. Jag är stolt över att vi inom KPMG tar dessa frågor på största allvar och har under tid arbetat aktivt med interna utbildningar såväl som externa rapporter. Vårt medlemskap i Diversity Charter Sweden är ytterligare ett steg för att ständigt förbättra och lära oss inom ämnesområdena, säger Annica Hedmark, Head of People and Culture på KPMG.

Diversity Charter Sweden driver ett nätverk för företag och organisationer som aktivt söker framgångsrika sätt att arbeta med mångfald. Nätverket ger stora möjligheter till erfarenhetsutbyten och kunskapsutveckling genom våra regelbundna aktiviteter. Som medlemsorganisation förbinder man sig för att aktivt arbeta med mångfald genom att anta utmaningar utifrån sina egna förutsättningar. 

Johanna WestinPress- och PR-ansvarig076-525 01 [email protected]

Om KPMG
KPMG är ett globalt nätverk med fler än 219 000 revisorer och rådgivare i över 147 länder. Tillsammans är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med en mission att tillsammans med våra kunder skapa trygghet och bidra i förändring. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. KPMG AB består av 2000 medarbetare i Sverige, Lettland och Litauen. 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.