Knowit Experience stärker sitt erbjudande inom betallösningar

| 18 februari, 2021 | 0 kommentarer

Knowit Experience ingår partnerskap med Briqpay, och förstärker därmed väsentligt sitt erbjudande inom betallösningar på den nordiska marknaden. Bolagens kunderbjudande kompletterar varandra väl inom e-handel, B2B transaktioner och datadriven konvertering.

Briqpay är en betalplattform som erbjuder en checkoutlösning med stor flexibilitet för att tillgodose alla typer av betalalternativ. Briqpays betallösning är förintegrerad i Knowits Ecommerce Axxelerator, som är en paketerad e-handelslösning baserad på den senaste teknologin. Många bolag och organisationer står inför utmaningen att digitalisera sin verksamhet. E-handeln är då en oerhört viktig komponent i den digitala strategin och det är där Knowit ser styrkan i Briqpays lösning.

Både Knowit och Briqpay är oberoende av vilken teknisk plattform kunden valt. Detta innebär att kunden på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt kan koppla på alla olika betallösningar som finns på den nordiska marknaden i sin e-handelslösning, säger Axel Holtås, VD för Knowit Experience i Malmö.

En av de stora styrkorna i Briqpays lösning är möjligheten för kunden att själv anpassa kundresan. Briqpay ger även möjlighet för registrering av kunder via BankID där man kan ge kunden alternativet att handla helt utan manuell hantering.

Tillsammans med Knowit kan vi lyfta B2B försäljning till en helt ny nivå på företagens villkor. Många B2B bolag håller nu på att digitalisera sin försäljning och för att nå deras vision behövs rätt kunskap och verktyg, säger Björn Widerström, VD för Briqpay.

 

Vi upplever en ökad efterfrågan på moderna och kundvänliga e-handelslösningar bland såväl befintliga som nya kunder. Samarbetet med Briqpay ger oss ytterligare ett verktyg i att skapa den bästa digitala kundupplevelsen, avslutar Axel Holtås.

.

Knowit Experience är ett affärsområde inom Knowit med cirka 900 specialister inom teknik, design och kommunikation, med ett kunderbjudande som tar ansvar för hela den digitala kundupplevelsen. Med kompetens inom webb, e-handel, analys, marknadsföring, design och big data, hjälper man företag och organisationer i den digitala transformationen. Affärsområdets kunder finns inom flera olika branscher, där offentlig sektor, retail och hälsa är väl representerade.

Briqpay erbjuder tjänster för att optimera B2B kundresan. Briqpays mål är att företagskunder ska kunna handla likt hur det ser ut inom consumer-retail samtidigt som Briqpay ger stor flexibilitet till kunder att anpassa kundresan efter deras behov. Oavsett om Briqpays kunder säljer mot offentliga sektorn, små företag eller större företag så är Briqpays produkter anpassade för att erbjuda en optimerad kundresa. Alla produkter är anpassade för global försäljning. För mer information om Briqpay, besök gärna briqpay.com

För mer information, kontakta:
Axel Holtås, VD Knowit Experience Malmö, +46 70 591 22 56 eller [email protected]

Christina Johansson, Kommunikationschef Knowit AB, +46 70 5421734 eller [email protected]

Björn Widerström, VD Briqpay, +46 70 777 19 78 eller [email protected]
 

Om Knowit

Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2600 medarbetare representerade på 15 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm. För mer information om Knowit, besök gärna knowit.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *