Kommuniké från extra bolagsstämma i ESEN esports AB

| 10 januari, 2022 | 0 kommentarer

Extra bolagsstämman i ESEN esports AB (”ESEN” eller ”Bolaget”) hölls idag den 10  januari 2022, varvid bolagsstämman fattade följande beslut.

Val av Revisor
Extra bolagsstämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, att välja Melcob Revision & Rådgivning, med Andreas Folke som huvudansvarig revisor.

För ytterligare information avseende ovanstående beslut på stämman hänvisas till kallelsen som finns tillgänglig på Bolagets hemsida, www.esenesports.com.

För mer information, vänligen kontakta:

Per Hägerö, Styrelseordförande ESEN esports AB
Tel: 070-2691466
E-post: [email protected]

Om ESEN esports AB

ESEN är ett sändnings och produktionsbolag inom esport med en komplett infrastruktur för att arrangera och producera esport, vilket innefattar en egen esportarena, eventlokal, turneringsplattform, studio och TV-produktion med över 300 sändningar i ryggen. ESEN esports är experter på liveproduktion och står bakom Nordens största esportturnering ”King of Nordic” under eget varumärke, men tar även på sig externa produktionsuppdrag för arrangörer och spelutvecklare. ESEN esports är noterade på Spotlight Stock Market och har sina lokaler i Bromma, Stockholm. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *