Komplettering: Crunchfishs Digital Cash i VISA Technology Partner-programmet

| 19 februari, 2021 | 0 kommentarer

Efter godkännande från VISA kompletteras gårdagens pressmeddelande ”Crunchfishs Digital Cash i teknologipartnerprogram hos ledande internationell betalnätverk” med följande information.

Crunchfish AB (”Crunchfish”) meddelar att bolagets Digital Cash-lösningar har antagits i VISA Technology Partner-programmet. Som teknologipartner till VISA kommer Crunchfish få tillgång till specifikationer och verktyg som möjliggör integration med VISA:s räls för digitala betalningar.

Crunchfishs patentsökta lösningar för Digital Cash bygger på en tvåstegsarkitektur för avveckling av digitala betalningar, först offline och därefter online. Som VISA Technology Partner kommer Crunchfish få tillgång till VISA:s specifikationer och verktyg som möjliggör utveckling, integration och certifiering av Digital Cash i VISA:s räls för digitala betalningar.

”Att bli inbjuden till VISA Technology Partner-programmet är en viktig milstolpe för bolaget och ett bevis på Crunchfishs teknologihöjd. Digital Cash kommer vara en central del i morgondagens digitala betallösningar.”, säger Crunchfishs VD Joachim Samuelsson.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Joachim Samuelsson, VD för Crunchfish AB
+46 708 46 47 88

[email protected]

Ulf Rogius Svensson, IR & Marketing Manager
+46 733 26 81 05

[email protected]

Västra Hamnen Corporate Finance AB är Certified Adviser. Epost: [email protected] Telefon +46 40 200 250.

Om Crunchfish – crunchfish.com
Crunchfish är ett techbolag med patentsökta lösningar för digitala kontanter som kan integreras både med betalningsrälsen eller mobila plånböcker. Lösningarna är globalt skalbara och gör digitala betalningar mer robusta eftersom riskerna med störningar och driftstopp elimineras. Vi har också utvecklat Blippit, en appterminal som ansluts till kassasystem för både online- och offlinebetalningar och har en patentsökt lösning för att minska matsvinnet. Crunchfish utvecklar även geststyrning av smarta AR-glasögon till konsumentmarknaden. Crunchfish är sedan 2016 noterade på Nasdaq First North Growth Market med huvudkontor i Malmö och med representation i Indien.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *