Kontakta Delmi för forskningsbaserade utlåtande i media

| 8 juni, 2022 | 0 kommentarer

Är du journalist och vill skriva en artikel om migration, integration eller segregation? Delmi har publicerat över 70 studier med anknytning till viktiga samhällsfrågor nationellt som internationellt. Kansliet består av forskare som kan bidra till den allmänna debatten genom intervjuer och andra medieinslag. Delmi är en kunskapsbank som kan svara på dina funderingar på migrationsområdet.

Delegationen för migrationsstudier är en oberoende kommitté som initierar studier och förmedlar forskningsresultat som underlag till framtida migrationspolitiska beslut och för att bidra till samhällsdebatten. Vill du veta hur många ukrainare som förväntas komma till just Sverige och vad massflyktingdirektivet innebär i praktiken? Behöver du arbetsmarknadsstatistik inför valet i september eller vill fokusera på klimatfrågan kopplat till flyktingar? Kanske undrar du vad som händer med de afghaner som har fått avslag?

Kansliet består av forskare med gedigen migrationskunskap. Det finns även en tillhörande kommitté som representerar bland annat Migrationsverket och SIDA. Ledamöterna har kompetenser från både akademi och praktik. Kontakta oss för att få tillgång till forskningsbaserade fakta som stärker ditt inslag. Tillsammans kan vi bidra till att fylla kunskapsluckor och nå ut med viktiga resultat på ett intresseväckande sätt.

Du som är journalist och vill komma i kontakt med någon av oss får bäst hjälp om du mejlar [email protected]. Hör av dig redan idag!

Delegationen för migrationsstudier är en oberoende kommitté som initierar studier och förmedlar forsknings­resultat som underlag till framtida migrations­politiska beslut och för att bidra till samhällsdebatten. Delmis webbplats

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.