KÖPING HYDROGEN PARKS MILJÖTILLSTÅNDSANSÖKAN FORTSÄTTER MED ETT OFFICIELLT SAMRÅDSMÖTE I KÖPING.

| 1 juli, 2022 | 0 kommentarer

Den 23 juni höll Plagazi AB (publ) (”Plagazi” eller ”bolaget”) tillsammans med Köpings kommun, Wescon Miljökonsult AB, Länsstyrelsen i Västmanlands län och Mälardalens Brand- och Räddningstjänstförbund ett samrådsmöte för Köping Hydrogen Parks miljötillståndsansökan. 

Under mötet, där Köping Hydrogen Parks projektgrupp med Plagazi, Köpings kommun och Wescon Miljökonsult AB samt Länsstyrelsen Västmanland och Mälardalens Brand- och räddningsförbund deltog, diskuterades många ämnen och vilka steg som måste tas under den officiella miljöansökan. Mötet är ett viktigt steg mot att slutföra den miljötillståndsprocess som Plagazi tillsammans med sina partners Wescon Miljökonsult AB och Köpings kommun kommer att lämna in för granskning och godkännande. Det är viktigt att fortsätta ansökningsprocessens öppenhet och upprätthålla en kontinuerlig kommunikation mellan de inblandade parterna och allmänheten. Mer information om nästkommande steg kommer att meddelas vid senare tillfälle.  

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Torsten Granberg, VD Plagazi AB 

Email: [email protected]  

Phone: +46 70 676 12 34  
 

Om Plagazi

Plagazi AB är ett svenskt clean-techbolag som revolutionerar produktionen av grön vätgas. Plagazi processen hjälper företag och samhällen att förbättra den cirkulära ekonomin genom att omvandla avfall till grön vätgas genom plasma förbränning och patenterad teknik. Plagazi processen bidrar till att lösa de globala problemen som icke-återvinningsbart avfall, jakten på förnybara energikällor och koldioxidutsläpp. Med flera aktiva projekt i Europa strävar Plagazi att bli svaret på kontinenters strävan att nå uppsatta klimatmål.

Mer information:

www.plagazi.com | 

Följ Plagazi på LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/plagazigreenhydrogrenfromwaste/

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.