Kork Vinbar öppnar i Diös lokaler i centrala Skellefteå

| 23 september, 2022 | 0 kommentarer

Skellefteås första riktiga vinbar tar plats i Diös lokaler i anrika Hjorten på Nygatan mitt i centrum. Från och med mars 2023 kommer gästerna välkomnas till en intim atmosfär med mat inspirerad av det breda vinsortimentet. Utveckling av lokalerna pågår för fullt.

Bakom konceptet för Kork Vinbar står ägarna av populära restaurangen La Cena, på Kanalgatan strax intill Sara Kulturhus, tillsammans med restaurangprofilen Robert Hunt. Den nya vinbaren hamnar på vimlande gågatan Nygatan och Diös utvecklar nu de nya lokalerna till en modern bar där ett brett sortiment av vin ska inspirera till en uppsjö mindre rätter som lockar till att prova nya kombinationer av mat och dryck. Parterna har skrivit ett grönt hyresavtal och öppning sker första kvartalet 2023.

Vi tycker mycket om det La Cena gör på Kanalgatan och är helt säkra på att även den nya vinbaren kommer bli en succé. Det blir ett mycket bra komplement i Hjorten och ett nytt trevligt alternativ till ett redan starkt restaurangutbud i ett växande Skellefteå, säger Jenny Forssell, kommersiell förvaltare, Diös Skellefteå.

För oss är det en självklarhet att vara i centrala Skellefteå för att våra gäster ska kunna vara spontana och lätt droppa in på god mat och dryck. Vår nya vinbar får verkligen ett drömläge och vi längtar tills vi kan välkomna nya och gamla gäster till nya härliga smakupplevelser, säger Robert Hunt, restaurangchef, Kork Vinbar.

För ytterligare information kontakta gärna:

Jenny Forssell, kommersiell förvaltare, Diös Skellefteå
Telefon: 010-470 98 52
E-post: [email protected] se

Robert Hunt, restaurangchef, Kork Vinbar
Telefon: 076-777 74 63
E-post: [email protected]

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 354 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 599 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund | Tel: +46 770-33 22 00, [email protected], www.dios.se | Org.nr: 556501-1771

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.