Kristian Lustin ny VD på RNB RETAIL AND BRANDS

| 10 november, 2019 | 0 kommentarer

Styrelsen i RNB Retail and Brands AB (publ) har utsett Kristian Lustin till verkställande direktör och koncernchef för bolaget från den 1 januari 2020.

Kristian Lustin efterträder Magnus Håkansson som, vilket tidigare har kommunicerats, kommer att avsluta sin anställning per den 31 december 2019. Kristian Lustin är för närvarande ekonomi- och finansdirektör (CFO) på bolaget. En roll som han har innehaft sedan april 2015. Kristian är 49 år och civilekonom från Uppsala universitet samt har tidigare arbetat på Modern Times Group MTG, Munters och Deloitte.

Det är bra för RNB med kontinuitet i ledningen. Kristian kan verksamheterna och vi känner Kristian grundligt. Han har gjort ett utmärkt jobb som CFO under krävande förhållanden de senaste åren.”, säger styrelsens ordförande Laszlo Kriss.

Jag ser fram emot att fortsätta implementera den beslutade strategin och att tillsammans med ledningarna i dotterbolagen säkerställa genomförandet av de åtgärder och initiativ som har tagits fram för att vända resultatet.”, säger Kristian Lustin.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Laszlo Kriss, styrelsens ordförande. Tel: 070-570 50 50.

Kristian Lustin. Tel 08-410 524 63, e-post: [email protected]

Bilder för journalistiskt bruk www.rnb.se/Press/

Följ oss på www.linkedin.com/company/rnb-retail-and-brands-ab/

Denna information är sådan information som RNB RETAIL AND BRANDS AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 10 november 2019 klockan 19.00 CET.

RNB RETAIL AND BRANDS äger, driver och utvecklar butiker och e-handel inom mode, konfektion, accessoarer, juveler och kosmetik. Fokus är att ge en service och köpupplevelse utöver det vanliga. Försäljning bedrivs genom koncepten Brothers, Departments & Stores, Man of a kind och Polarn O. Pyret. Koncernen har cirka 250 butiker och e-handelsplatser i 10 länder. RNB RETAIL AND BRANDS är noterat på Nasdaq Stockholm (RNBS). www.rnb.se

  

  

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *