Kunden i fokus när KPMG stöper om i toppen

| 16 februari, 2021 | 0 kommentarer

KPMG formar om ledningen och Björn Hallin tar över rodret för Advisory. Den tidigare chefen på Advisory, Jan Forsell, får en ledande roll inom Risk Consulting parallellt med försäljning mot KPMG:s prioriterade kunder.

 

– KPMG:s vision är att vara det självklara valet på marknaden och det blir vi genom att möta våra kunder efter deras behov. Vi ser kontinuerligt över våra roller och kan därför hela tiden erbjuda marknadens bästa tjänster, säger Patrik Anderbro, vd, KPMG Sverige.

Under Jans ledning har Advisory nått en ledande position i Sverige och har upprepade gånger av oberoende institut utsetts till den konsultfirma i Norden som levererar högst kvalitet. På fem år har Advisory fördubblat antalet anställda, tredubblat resultatet och snart femdubblat intäkterna på key accounts. Ny Head of Advisory blir Björn Hallin som i och med det tar plats i företagsledningen.

Succession är viktigt för vår firmas utveckling och det känns jättebra att lämna över till Björn. För egen del ser jag fram emot att få fortsätta att bidra till att utveckla KPMG:s tjänsteutbud och jag ser mycket fram emot att få fokusera på våra prioriterade kunder, säger Jan Forsell.

För oss är det viktigt att hela tiden utvecklas för att kunna möta våra kunder och marknaden på bästa sätt. Jag och övriga i företagsledningen riktar ett stort tack till Jan för att han med betydande engagemang drivit Advisory att utvecklas till vad det är idag. Den tillväxtresa Advisory är inne i kräver en efterträdare som snabbt kan sätta sig in i komplexiteten och är väl förtrogen med vår strategi. Därför är jag mycket glad över att Björn Hallin accepterat att ta över den rollen, säger Patrik Anderbro.

Jan Forsell och Björn Hallin tillträder sina nya roller den 1 mars.

Vill du veta mer, vänligen kontakta:

Lina Lindahl

Presskontakt
[email protected]

Om KPMG
KPMG är ett globalt nätverk med fler än 219 000 revisorer och rådgivare i över 147 länder. Tillsammans är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med en mission att tillsammans med våra kunder skapa trygghet och bidra i förändring. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. KPMG AB består av 2000 medarbetare i Sverige, Lettland och Litauen. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *