Kura skymning i Kulturmagasinet

| 10 november, 2017 | 0 kommentarer

fr, nov 10, 2017 14:02 CET

Nordiska biblioteksveckan startar med Kura skymning.

Kura skymning är en del i den Nordiska biblioteksveckan 13-19 november. Måndag 13 november 18.30 samlas vi Kulturmagasinets programsal. Vi tänder ljus och lyssnar på en av årets utvalda texter, ”Is” av Ulla-Lena Lundberg, uppläst av Erica Wikström-Holländer. Årets tema är Öar i Norden och de utvalda författarna är alla från Finland som en del av landets 100-årsfirande. Vi får även lyssna till sång av Tarja Vainio ackompanjerad av Gerd Norlander.
Nordiska Biblioteksveckan är ett projekt som under Föreningen Norden verkar för att manifestera högläsning, nordisk berättartradition och litteratur. Det blir en vecka med uppläsningar, utställningar, debatter och kulturupplevelser på tusentals bibliotek, skolor och samlingslokaler runtom i Norden och dess närområden. När det är som mörkast i våra länder, tänder vi ett ljus och läser en bok. Detta är grundkonceptet för Nordiska Biblioteksveckan.

Fri entré, begränsat antal platser. Fikaförsäljning
Arrangörer: Föreningen Norden och Sundsvalls stadsbibliotek

Mer info: http://bibliotek.org/se/

kontakt: Gunilla Grill, Sundsvalls stadsbibliotek, tel: 060-191836, epost: [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *