LA+B and OptiMobile samarbetar för att etablera Woony på den svenska marknaden

| 14 juni, 2022 | 0 kommentarer

OptiMobile och LA+B etablerar ett samarbete om att ta OptiMobiles nya produkt, Woony, till den svenska marknaden. LA+B kan med sitt kunnande, sin erfarenhet och etablering på marknaden bidra med design, positionering, kundutvärderingar etc. 

“Vi ser stora möjligheter för detta samarbete och bedömer att stora kunder och varumärken, som LA+B jobbar med, kommer ha stor nytta av LA+Bs tjänster inför introduktion av Woony” säger Erik Nilsson, VD för OptiMobile.

Woony erbjuder en effektivare kommunikation för e-handlare och andra företag då internet-sessionen knyts ihop med rössamtal. Detta kortar ned samtalstiden då mindre tid slösas på introduktion. Möjligheten att prioritera samtal gör också att handlare kan välja att svara på de mest lönsamma samtalen först. 

“Woony är en unik produkt som vi ser kunna stödja många digitaliseringsprojekt vi arbetar med. De unika funktionerna och samverkan mellan front end och back end innebär oerhörd potential för kundnytta och en exponentiell utveckling av kund-, sälj- och produktstöd” säger Jonas Lundin, produktutvecklare och VD på LA+B.

För mer information, vänligen kontakta:

Erik Nilsson, VD Jonas Lundin, VD LA+B
Telefon: +46 709 460 100 Telefon: +46 705 209 076
E-post: [email protected] E-post: [email protected]

Om LA+B
LA+B är en design och kommunikationsbyrå baserad i Stockholm, med spetskunskap inom hållbarhet, såväl som kundnära innovation och tekniskt utvecklingsarbete.

OptiMobile är en mjukvaruutvecklare och lösningsleverantör med fokus på VoIP-baserad kommunikation byggd på en egen plattform. Företaget tillhandahåller individuella lösningar för mobiloperatörer baserade på en SaaS affärsmodell för att hjälpa till vid övergången till 4G/5G-nätverk och interoperabilitet med WiFi-nätverk. OptiMobile erbjuder företagsmarknaden molnbaserade lösningar för att förbättra intern och extern kommunikation. OptiMobile erbjuder även en kommunikationslösning för e-handelsmarknaden som ger en närmare interaktion mellan handlare och kunder. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige och företaget är listat på Spotlight Stock Market (OPT).

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.