Landsbygdsministern reser vidare – Kalmar län nästa

| 5 maj, 2022 | 0 kommentarer

Anna-Caren Sätherberg fortsätter resa runt i Sverige för att träffa företagare och diskutera landsbygds- och besöksnäringsfrågor i allmänhet och försörjnings- och beredskapsfrågor i synnerhet. Under fredagen och lördagen gör statsrådet flera verksamhetsbesök hos företag verksamma på Öland och i Gullabo.

Först ut bland fredagens besök är lantbruket Ulf och Anneli AB i Södra Greda norr om Borgholm där statsrådet träffar ägarna och ges en presentation samt rundtur på markerna. Efter Södra Greda reser statsrådet vidare norrut på ön för ett studiebesök på Åkerboskolan.

Innan fredagen avslutas i Borgholm med att landsbygdsministern träffar Ukrainska flyktingar som är inackorderade i sporthallen besöker Anna-Caren Sätherberg Köpingsvik och familjeägda Gröndals Camping.

På lördagen besöker Anna-Caren Sätherberg AutoMat Södra Möckleby i Degerhamn innan hon beger sig till fastlandet och Magdegärde Bondgård i Gullabo.

För mer information om programpunkterna eller intervjuförfrågningar kontakta pressekreterare Max Ney.

Presskontakt:
Max Ney
Pressekreterare hos landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg 
Tel 073 094 25 40 
[email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.