Länsförsäkringar Uppsala flyttar in i Munin NXT

| 26 augusti, 2021 | 0 kommentarer

I september 2022 flyttar Länsförsäkringar Uppsala in i Munin NXT, en fastighet som just nu byggs av Bonnier Fastigheter på Muningatan 1 i Uppsala. Idag finns Länsförsäkringars uppsalakontor på Drottninggatan 3 och på Fyrisborgsgatan 4.

-Vi vill hjälpa våra kunder till en trygg vardag och erbjuda en helhet med bank, försäkring och pension för både privatpersoner och företag. Genom att samla alla medarbetare och alla kompetenser på ett och samma kontor*, kommer vi kunna hjälpa våra kunder på ett ännu smidigare sätt, säger Ulrica Hedman, vd Länsförsäkringar Uppsala.

Allt fler kunder föredrar att köpa sina försäkringar via webbplatsen och ha rådgivningsmöten inom både bank och försäkring online.

-Vi vill vara snabba och tillgängliga i den kanal kunden vill träffa oss. Vi ser tydligt att det allt oftare är digitala möten och digitala tjänster som efterfrågas och vi har stort fokus på att utveckla våra digitala tjänster. Men i vissa situationer ger det ett mervärde att träffas fysiskt och då känns det mycket bra att vi har kontor i både Tierp, Enköping, Östhammar och i Uppsala.

Kvarteret Munin hittar du där citys puls ebbar ut i Fyrisåns lugn och det södra åstråket väver ihop citykärnan med den dynamiska och växande Industristaden.

– Vi ser fram emot att välkomna Länsförsäkringar Uppsala till Munin NXT där vi tillsammans har skräddarsytt fyra våningsplan för att tillgodose Länsförsäkringars behov. Munin NXT är en omtänksam arbetsplats som främjar hållbara och miljömedvetna val och vi hoppas Länsförsäkringar med medarbetare ska trivas där, säger Lars Skoglund, Marknadsområdeschef, Bonnier Fastigheter.

– Uppsala växer och det allt mer söderut. I Munin NXT kommer vi fortsatt att finnas nära och centralt, om än inte ”mitt i smeten”. Det är nära kollektivtrafik och det finns parkeringar i närområdet, så jag tror våra kunder ska uppleva att det är lätt att komma till oss, avslutar Ulrica Hedman.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings kontor i Uppsala kommer fortsatt att ha besöksadress Östra Ågatan 1.

*Gäller bolagets verksamhet i Uppsala. Verksamheten och bemanningen på kontoren i Tierp, Östhammar och Enköping påverkas inte av detta.

 

Ulrica Hedman, vd Länsförsäkringar Uppsala, 018-68 55 05

Länsförsäkringar Uppsala är ett av 23 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag. Gemensamt bildar vi länsförsäkringsgruppen. Vi erbjuder en helhet av bank- och försäkringstjänster till privatpersoner, företag och lantbrukare i Uppsala län. Vi erbjuder också djur- och grödaförsäkring genom Agria Djurförsäkring, och helhetslösningar för trygga bostadsaffärer genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *