Latour utsedd till Årets Finansprofil 2020 i Västsverige

| 3 februari, 2021 | 0 kommentarer

Utmärkelsen Årets Finansprofil delas årligen ut av FinansKompetensCentrum i Västra Sverige till en person som har gjort en speciell insats inom Finansområdet och satt Göteborg på finanskartan i Sverige. I år går priset för första gången inte till en person utan till företaget Investment AB Latour.

Juryn motiverar utmärkelsen med att Latour med framsynthet och industriell kompetens har skapat långsiktiga och hållbara värden för såväl aktieägare som samhälle. Juryn framhåller också att Latours nya initiativ Latour Future Solutions varit av betydelse för utmärkelsen.

För Latour är utmärkelsen en mycket välkommen bekräftelse på det konsekventa arbete med ständiga förbättringar som våra drygt 6 000 anställda i den helägda rörelsen och alla anställda i våra börsnoterade innehav gör varje dag.

Göteborg, 3 februari 2021

INVESTMENT AB LATOUR (PUBL)
Johan Hjertonsson, VD och koncernchef

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Hjertonsson, VD Investment AB Latour, +46 702 29 77 93
Anders Mörck, CFO Investment AB Latour, +46 706 46 52 11

Investment AB Latour är ett blandat investmentbolag bestående av en helägd industrirörelse samt en portfölj av börsnoterade innehav där Latour är huvudägare eller en av huvudägarna. Börsportföljen består av nio betydande innehav med ett marknadsvärde på cirka 69 miljarder kronor. Den helägda industrirörelsen omsätter 15 miljarder kronor.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *