Ledningsförändringar i Assemblin Finland

| 8 juni, 2021 | 0 kommentarer

Magnus Eriksson lämnar sin roll som vd och affärsområdeschef för Assemblin Finland. Han ersätts tills vidare av Mats Johansson, vd och koncernchef på Assemblin.

Magnus Eriksson började på Assemblin 2017 och utsågs till vd och chef för Affärsområde Finland 2018. Magnus har nu meddelat att han lämnar sin roll för nya utmaningar och ersätts tills vidare av Mats Johansson, vd och koncernchef för Assemblin.

– Jag vill tacka Magnus för hans stora engagemang och bidrag till att utveckla Assemblins finska verksamhet. Magnus är en stark och omtyckt ledare som lyckats vända den negativa utvecklingen i Assemblin Finland de senaste åren. Jag önskar honom ett varmt lycka till på hans fortsatta resa, säger Mats Johansson, vd och koncernchef på Assemblin.

För mer information, kontakta:

Mats Johansson, vd och koncernchef för Assemblin, [email protected], +46 10 475 39 60

Åsvor Brynnel, kommunikations- och hållbarhetschef Assemblin, [email protected], +46 10 475 39 48

Om Assemblin

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Vi har en omsättning på 10 miljarder kronor och cirka 5 900 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden. Läs mer på assemblin.se.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *