Lena Skogholm nominerad till Stora Talarpriset 2021 – hela 1 000 gäster anmälda till digital bokrelease

| 24 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Uppföljaren till boken och braksuccén Bemötandekoden av Lena Skogholm släpptes i veckan. I samma andetag som Livskoden enligt hjärnan lämnde lagret landade den på topplistorna och har legat högt upp på topplistan på bokus.com. Dessutom är över 1000 personer anmälda till Lena Skogholms digital bokrelease som går av stalpeln tisdag 24 augusti.  

Livskoden enligt hjärnan är beteendevetaren Lena Skogholms uppföljare till succéboken Bemötandekoden, som har sålt i över 55 000 exemplar och låg på Bokus topplista i hela 21 månader i rad. Livskoden enligt hjärnan är en handbok om hur du bygger en stark hjärna istället för att slita ut den.  Det ger dig ett starkare, roligare och mer hälsosamt liv.  En airbag mot stress kommer med på köpet.

1 000 anmälda till digital bokrelease
Inför boklanseringen har Lena arbetat tätt tillsammans med förlaget,  Athenas talarbyråoch bokus.com för att på bästa sätt nå läsaren som längtar efter denna uppföljare. Det har skapat en kraft som gör att Lena kan välkomna  över 1000 gäster på tisdagens bokrelease.

– Jag har aldrig varit med om något liknande under min tid i bokbraschen. Intresset är enormt. Lena är en författare som förstår kraften i sina egna kanaler. Hon inte bara skriver sina böcker utan är även väldigt engagerad i marknadsföringen och hela bokaffären.  Hon har en fingertoppskänsla för sin målgrupp och har ett stort nätverk av goda och trogna läsare, säger Alexandra Torstendahl, vd för The Book Affair.

Nominerad till Stora Talarpriset 2021
Lena  Skogholm är en väl etablerad och omtyckt föreläsare sedan 15 år. Nu är Lena nominerad till Stora Talarpriset  2021 i gott sällskap av flera av landets vassaste röster. Stora Talarpriset är Sveriges största och helt fristående pris, och juryns motivering lyder:

”Inspirationsföreläsaren Lena Skogholm är beteendevetare och pedagog, en av få med specialisering på hur vi kan ha nytta av hjärnforskning i vardagen på ett mycket konkret sätt. Fokus är på hur vi kan möta varandra och oss själva utifrån hjärnans förutsättningar för att skapa både bättre resultat, ett bättre liv och arbetsliv. Hon har en mycket behaglig och inbjudande framtoning, en mästare i att pausera med igenkänning som lockar till varma medryckande skratt”. Länk till mer information här:

– Jag är enormt tacksam och otroligt glad över det stora intresset för jag vet vad boken kan bidra med till varje enskild läsare. Vi lever i en tid då vi sliter på hjärnan något alldeles oerhört. Men nu är det dags att bygga en stark hjärna istället för att slita ut den. Jag tror det finns ett uppdämt  behov av det, för en stark hjärna istället för en överkörd, säger Lena Skogholm.

För mer information, kontakta gärna:
Alexandra Torstendahl, vd, The Book Affair, e-post: [email protected]
Magdalena Höglund, Presskontakt för Livskoden enligt hjärnan. e-post: [email protected]

The Book Affair är ett bokförlag som ger ut både fack- och skönlitteratur och erbjuder författare
marknadens mest moderna och flexibla samarbetsavtal för alla format. Förlaget grundades 2018 av
Alexandra Torstendahl och Alexandra Lidén och nischar in sig på kvalitativ utgivning och
entreprenörsdrivna upphovsmän. Läs mer på www.thebookaffair.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *