Lilla Fruntimret tar en vit jul

| 17 november, 2017 | 0 kommentarer

fr, nov 17, 2017 08:36 CET

Konstnären och författaren Gunilla Dahlgren blir ambassadör för Vit jul-kampanjen 2017. Med sina teckningar och träffsäkra texter vill hon inspirera fler att skippa alkoholen under julen.

– Jag blev väldigt glad när jag fick frågan om att bli Vit jul-ambassadör. Som mormor och farmor är jag ju en viktig del i mina barnbarns julfirande. Jag vill att de ska få med sig fina julminnen, säger Gunilla Dahlgren, även känd som Lilla Fruntimret.

Lilla Fruntimret kommer att bidra med teckningar och kåserier till Vit juls adventskalender. Varje söndag från första till sista advent publiceras Lilla Fruntimrets bilder och tankar om julen.

– Med härliga Gunilla Dahlgren som ambassadör för Vit jul får vi möjlighet att engagera även mor- och farföräldragenerationen. De är viktiga när det kommer till hur vi tar vara på våra jultraditioner, men också som trygga vuxna för barnen, säger Mona Örjes, styrelseordförande för IOGT-NTO-rörelsen.

Gunilla Dahlgren har sedan 1970 gett ut 5 barnböcker och ytterligare 18 böcker med bilder och kåserier. Ytterligare fyra ambassadörer för Vit jul kommer att presenteras under de kommande två veckorna. Följ Lilla Fruntimrets julkalender på
Facebook

Länk: 
http://www.facebook.com/vitjul
.

Kontakt:

Gunilla Dahlgren, Konstnär och författare

Tel: 079-073 78 70

Mona Örjes, Styrelseordförande IOGT-NTO-rörelsen

Tel: 073-383 83 42

Laura Luna, Pressekreterare Vit Jul

Tel: 070-732 40 14

Vit jul-kampanjens syfte är att göra julen till barnens högtid, genom att: 1) få fler vuxna att välja alkoholfritt under julhelgen och 2) organisera jullovsaktiviteter så att de barn och unga som inte kan eller vill vara hemma ska ha någonstans att ta vägen när skola och fritidsaktiviteter har stängt. Kampanjen drivs av IOGT-NTO-rörelsens fyra förbund.
www.vitjul.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *