Lindex utökar sitt erbjudande med secondhand online

| 13 september, 2022 | 0 kommentarer

Som en del av modeföretagets omställning till en mer hållbar och cirkulär affär erbjuder Lindex secondhand babyplagg även online. Med utökningen online vill modeföretaget bredda sitt erbjudande och möjliggöra för fler kunder att handla secondhand.

Secondhand spelar en allt viktigare roll i vår affär och vi ser en växande efterfrågan bland våra kunder. Genom att erbjuda konceptet även på lindex.com, vill vi både möjliggöra och förenkla för fler kunder att handla secondhand när och var de önskar. Med insikter från tidigare piloter som pop-up butik och pågående tester, där vi erbjuder secondhand i utvalda butiker, vidareutvecklar vi vårt erbjudande och det ger oss värdefulla insikter hur vi kan förlänga livslängden på plagg tillsammans med våra kunder, säger Caroline Öhgren, Director of Sales på Lindex.

Som ett led i sitt arbete att testa nya tjänster och cirkulära affärsmodeller lanserade Lindex under 2021 sin secondhand-tjänst som möjliggör för kunder att både lämna in kläder och att köpa plagg från Lindex som redan uppskattats av någon annan.

Erbjudandet online består av secondhand-kit till baby från Lindex tidigare kollektioner där varje kit är unikt och endast finns i ett exemplar. Lindex secondhand online lanseras med start den 15 september på lindex.com för den svenska marknaden.

För mer information, kontakta;

Kristina Hermansson
Senior PR & Communications Manager
Telefon: +46 (0)31 739 50 70
E-mail: [email protected]

Lindex är ett av Europas ledande modeföretag med cirka 440 butiker på 18 marknader och försäljning online världen över genom tredjepartssamarbeten. Lindex erbjuder ett inspirerande och prisvärt mode och sortimentet omfattar flera olika koncept inom dam-, barn-, underkläder och kosmetik. Lindex växer, både genom egna kanaler, franchise och tillsammans med globala modeplattformar. Lindex högre syfte är att stärka och inspirera kvinnor överallt, och Lindex hållbarhetslöfte är att göra skillnad för framtida generationer genom att stärka kvinnan, respektera planeten och stå upp för mänskliga rättigheter. Lindex är ett helägt dotterbolag till Stockmann Oyj Abp. Ytterligare information finns på www.lindex.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.