Loomis ingår låneavtal om 600 miljoner kronor med Nordiska investeringsbanken

| 7 september, 2022 | 0 kommentarer

Loomis AB har ingått ett låneavtal om 600 miljoner kronor med Nordiska investeringsbanken. Lånet har en löptid om åtta år med linjär amortering som inleds fyra år efter utbetalning. Loomis kommer att använda lånebeloppet till att finansiera investeringar, under perioden till och med 2025, som bidrar till bolagets pågående digitala transformation, inklusive till exempel investeringar i IT-infrastruktur och för att ytterligare förbättra Loomis kunderbjudande.

Detta pressmeddelande finns också tillgängligt på bolagets webbplats, www.loomis.com

 

 

 

7 september 2022

 

Kristian Ackeby
Ekonomi- och finansdirektör

Mobiltelefon: 070-569 69 98   
Epost: [email protected]

Jenny Boström
Ansvarig för investerarrelationer

Mobiltelefon: 079-006 45 92
Epost: [email protected]

Loomis erbjuder säkra och effektiva helhetslösningar för betalningar samt distribution, hantering, förvaring och återvinning av kontanter och andra värdeföremål. Loomis kunder är banker, detaljhandlare och andra aktörer. Loomis bedriver verksamhet via ett internationellt nätverk av cirka 400 operativa lokalkontor i drygt 20 länder. Loomis sysselsätter cirka 24 000 personer och omsatte 2021 cirka 19,7 miljarder kronor. Loomis är noterat på large cap-listan på Nasdaq Stockholm.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.