Lunette lanserar innovativt sortiment för intimvård med utvalda nordiska ingredienser

| 30 september, 2021 | 0 kommentarer

Det finska varumärket Lunette revolutionerande mensmarknaden för över 15 år sedan med sina menstruationskoppar, som idag finns tillgängliga i över 50 länder. Nu breddar Lunette sitt sortiment och lanserar en ny intimvårdsserie med nordiska växtbaserade ingredienser.


De nya produkterna Lunette Intimate Cleanser och Lunette Intimate Wipes innehåller ingredienser som är snälla mot huden och skonsamma för det mest känsliga området.

Den tvålfria cleansern återfuktar genom att kombinera en kliniskt beprövad gel med nordisk botanisk olja. Intimservetterna innehåller allantoin och lingonextrakt och går utmärkt att använda inte bara i intimområdet, utan på hela kroppen.

Äntligen kan vi lansera ytterligare produkter för intimområdet, där nordiska ingredienser får stå i fokus! Att våra wipes är biologiskt nedbrytbara och tuben tillverkad av mestadels återvunna material är också något som vi tar stor stolthet i och är glada att kunna erbjuda våra kunder, säger Heli Kurjanen, grundare och VD hos Lunette.

Lunette Intimate Wipes
Mjukgörande, lugnande och anpassade för känslig hy. Servetterna innehåller lingonextrakt och är 100% biologiskt nedbrytbara. De fungerar utmärkt att använda i såväl intimområdet som på övriga kroppen. Tack vare den generösa mängden återfuktande ingredienser i paketet håller servetterna sig fräscha över tid utan att torka ut. Ett paket innehåller 50 servetter och har ett rekommenderat pris om 99 SEK.

Lunette Intimate Cleanser
Vegansk, pH-balanserad och fri från parfym, tvål, och hormoner. Den krämiga konsistensen gör den enkel att applicera. Tuben är tillverkad av 55% återvunnen plast och innehåller 100 ml, perfekt att ta med på resan! Rekommenderat pris är 129 SEK.

Produkterna finns att köpa på apotek och på se.lunette.com.

För mer information kontakta gärna: Isabelle Iglesias Lindberg, 072–886 95 00, [email protected]

Lunette grundades av Heli Kurjanen 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av de globalt sett största aktörerna på menskoppsmarknaden med försäljning i över 100 länder. Sedan 2020 ingår företaget i Peptonic Medical AB som bedriver forskning kring och utveckling av läkemedel och medicintekniska produkter inom kvinnohälsa.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *