Lyckat byte av handelssystem

| 17 november, 2017 | 0 kommentarer

fr, nov 17, 2017 16:26 CET

AktieTorget har idag genomfört sitt planerade byte av handelssystem till plattformen Elasticia Exchange. Bytet gick enligt plan utan nämnvärda störningar för AktieTorgets handelsmedlemmar.

Vi har inte märkt av någon driftproblematik i handeln, men har fortfarande svårt att visa kursdata på vår egen hemsida vilket vi arbetar vidare med att lösa under helgen.

Skiftet har varit planerat sedan länge och NGM samt AktieTorget har under hösten arbetat tillsammans med sina medlemmar för att få dem att konvertera vilket har underlättats av att många redan är anslutna till NGM.

Aktörer som Millistream, Bloomberg, Reuters, Infront med flera samt våra medlemmar har gjort ett fantastiskt jobb och vi vill passa på att tacka för deras tid och samarbete.

”Tekniken går framåt vilket gör att den här typen av skiften är enklare idag. Vi är nu glada hyresgäster i ett flexibelt och transparent system där vi bland annat kommer att kunna erbjuda handel i fler valutor. ”

Peter Gönczi, VD AktieTorget
 

Om AktieTorget

AktieTorget är en marknadsplats bara för tillväxtbolag och för engagerade investerare. Bolaget erbjuder notering och handel med tillväxtbolags aktier och affärsidén är att skapa en sund handelsplats för såväl tillväxtbolagen som investerarna. Tack vare samarbeten med SvD, FinWire och Cision kan AktieTorget erbjuda de noterade bolagen synlighet. På AktieTorget är entreprenörsledda tillväxtbolag noterade, däribland bolag som Synthetic MR, Storytel och Bahnhof. Verksamheten står under Finansinspektionens tillsyn.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *