Lyssna på Advenicas VD från investerarevent med Redeye

| 21 juni, 2022 | 0 kommentarer

Advenicas VD Marie Bengtsson talade på ett investerarevent med Redeye den 16 juni.

Redeye Transaction är livesändningar för företag med pågående nyemissioner/börsintroduktioner. Bolagen presenterar sin verksamhet, framtidsutsikter och varför ”du” ska investera i dem. Evenemangen sänds på redeye.se/events och kan ses av alla Redeye-medlemmar.

Den 16 juni deltog Advenicas VD Marie Bengtsson på ett sådant event. Hon berättade om Bolaget och den företrädesemission som Bolaget informerade om den 9/6 (läs mer om den här.) Inspelningen från detta event finns nu på vår hemsida på denna länk.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Marie Bengtsson, VD Advenica AB, +46 (0) 703 860 032 [email protected]

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 juni 2022 kl.10.57.
 

Om Advenica-koncernen

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com 

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Redeye AB, telefon +46 8 121 576 90, email: [email protected] www.redeye.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.