Magnus Ehrenberg ny ordförande för Moderater i Utlandet

| 22 februari, 2021 | 0 kommentarer

Moderaternas partistyrelse har utsett en ny styrelse för Moderater i Utlandet. Till ordförande har partistyrelsen valt Magnus Ehrenberg. Magnus har en bakgrund i Moderaterna i Malmö, är bosatt i Tyskland och har bland annat jobbat som kampanjchef för CDU i Hamburg. Idag är Magnus huvudägare i kommunikationsbyrån EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation med verksamhet i Tyskland, Danmark och Sverige.

Den nya styrelsen består också av Arba Kokalari, ledamot i Europaparlamentet, Bryssel; Lena J Kjellgren, London; Johanna Möllerström, Washington DC; Boriana Åberg, riksdagsledamot, Kävlinge samt Gustaf Göthberg, Göteborg (sekreterare).

”Jag är hedrad över att få partistyrelsens förtroende att ansvara för Moderater i Utlandet. I riksdagsvalet 2018 var 149 000 utlandssvenskar berättigade att rösta. Det är en viktig väljargrupp för Moderaterna. Vi har i Sverige haft val där utlandsröster varit avgörande för valutgången. Mitt mål är att öka Moderaternas väljarandel bland svenskar i utlandet och därmed hjälpa Moderaterna att vinna valet 2022”, säger Magnus Ehrenberg.  

Moderaternas verksamhet riktad till svenskar bosatta utanför landets gränser bedrivs genom Moderater i utlandet (MiU). Nätverket startades av Moderaternas partistyrelse. I dagsläget finns föreningar i Bryssel, London, Tallinn samt på den spanska solkusten. Därutöver finns det ett antal nätverk runt om i världen.

Magnus Ehrenberg nås på tfn; 0049(0)1716431337

                                                                                           

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *