Magnus Norman ny seniorkonsult på Kreab

| 31 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Den 13 september börjar EU/digitaliseringsspecialisten Magnus Norman som seniorkonsult på Kreabs Stockholmskontor. Med över 15 års erfarenhet från de tyngsta institutionerna i EU och med särskild inriktning mot techfrågor stärker han Kreabs erbjudande inom det snabbt föränderliga digitala området.

Magnus Norman kommer närmast från en tjänst som rådgivare i digitaliserings- och näringspolitiska frågor på den svenska representationen i Bryssel, och har tidigare arbetat både på EU-kommissionen och i EU-parlamentet. 

”Politikutvecklingen i Bryssel inom klimat- och det digitala området sker i en snabbare takt än någonsin. Den lagstiftning som sker inom EU har direkt påverkan på svenska företag och organisationer. Jag hoppas kunna bistå Kreabs kunder med strategiskt beslutsunderlag i affärskritiska frågor och att navigera rätt i denna komplexa struktur”, säger Magnus Norman. 

”Genom rekryteringen av Magnus Norman stärker vi vårt EU-erbjudande – särskilt inom det digitala området. Magnus har både en bred och djup kompetens kring dessa frågor och från alla typer av beslutsfattande inom EU”, säger Bengt Ludvigsson Sverigechef på Kreab. 

För ytterligare information kontakta:
Bengt Ludvigsson, Sverigechef Kreab, 0735 22 52 14
Magnus Norman, 0703 11 69 13, [email protected] 

Kreab (kreab.com)
Kreab grundades i Stockholm 1970 och erbjuder idag kommunikationsrådgivning i 25 länder. Våra 400 medarbetare är experter inom Public Affairs, företagskommunikation och finansiell kommunikation.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *