Malmö-företaget iXpress satsar på framtiden

| 21 november, 2019 | 0 kommentarer

iXpress har närmare 15 års erfarenhet av hård- och mjukvarulösningar och har även bred kompetens när det gäller reparationer av dagens smartphones, framförallt från Apple och Samsung. Nu har man även börjat sälja begagnade mobiltelefoner, där man lämnar garanti på 60 dagar. Det här har blivit ett mycket populärt alternativ till att köpa begagnade telefoner privat – något som ofta är förknippat med osäkerhet gällande kvalitét och skick.

Helt i tiden med begagnat

Butiken i Malmö är välbesökt sedan länge. Hit kommer många kunder som behöver byta skärm på sin telefon eller uppgradera med ett nytt batteri. Sedan en tid tillbaka bedriver man nu också försäljning online av begagnade mobiltelefoner. Enligt företaget själva så tror man att det har gått så pass bra pga en ny trend i samhället. Att köpa produkter i andrahand har blivit ett populärt sätt att på egen hand bidra till att minska den allt för höga konsumtionen i samhället.

En trygghet att köpa begagnad mobil i butik

En annan anledning till framgången tror man beror på att man erbjuder ett alternativ till den privata bytesmarknaden för mobiltelefoner. Många mobiltelefoner byter ägare genom privatannonsering. Ofta kan man göra riktiga fynd. Men alltför ofta blir man besviken och varan visar sig inte leva upp till förväntningarna. Handlar man en telefon från till exempel iXpress så lämnar företaget en garanti på hela 60 dagar, vilket innebär att kunden kan ta hem telefonen och testa den i lugn och ro. I och med ångerrätten på 14 dagar så är det bara för kunden att lämna tillbaka telefonen om något inte känns rätt.

Om iXpress

iXpress är ett Malmö-baserat företag med över 15 års erfarenhet, som bland annat inriktar sig på service, reparationer och försäljning av begagnade mobiltelefoner från Samsung och Apple, med flera, Dessutom erbjuder företaget en rad tjänster, så som hård- och mjukvarulösningar för både privatpersoner och företag.  

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *