Malte Pollmann och Martin Roos valdes till Clavisters styrelse

| 9 juni, 2021 | 0 kommentarer

Örnsköldsvik, Sverige, 9 juni 2021. Clavister, ledande inom högpresterande cybersäkerhetslösningar, välkomnar Malte Pollmann och Martin Roos till styrelsen.

”Styrelsen för Clavister är mycket stolt över att kunna välkomna två nya medlemmar, Malte Pollmann och Martin Roos. Pollmann, med sina 20+ års erfarenhet inom den europeiska IT- och cybersäkerhetssektorn, bidrar med en hög kompetens inom branschen och en mängd viktiga relationer för att stödja vår fortsatta utveckling som en viktig europeisk cybersäkerhetsleverantör. Roos, med sin erfarenhet inom telekommunikationssektorn, bland annat med att driva och konsolidera operatörsverksamhet, kommer att bidra med vision och erfarenhet för att Clavister ska fortsätta ta position på 5G-marknaden”, säger Viktor Kovacs, Clavisters styrelseordförande.

Malte Pollmann svarar: ”Jag är väldigt glad att kunna bidra till Clavister som är ett välkänt varumärke och en pålitlig expert på cybersäkerhetsmarknaden. Tillsammans med styrelsen ser jag fram emot att hjälpa till med min expertis inom strategisk utveckling och internationell affärsutveckling för att göra Clavister ännu mer relevant och framgångsrikt i framtiden.”

Martin Roos fortsätter: ”Jag är oerhört glad över att bli en del av Clavister på många fronter. Först och främst på grund av den underbara blandningen av utmaningar och möjligheter som ligger framför oss i att utnyttja en mycket stark produktportfölj som företaget har byggt under de senaste åren.”

Kovacs avslutar ”Båda ledamöterna erbjuder en mängd erfarenhet och branschkunskap som jag tror kommer att ge ett omedelbart värde till Clavister och bolagets tillväxtmöjligheter.”

För att läsa mer om Clavisters styrelse, besök https://www.clavister.com/company/about-us/#board-of-directors

För mer information, vänligen kontakta:
John Vestberg, VD och koncernchef, på [email protected] eller +46(0)660-29 92 00

Om Clavister
Clavister är sedan mer än 20 år en ledande europeisk cybersecurityleverantör med säte i Sverige. Bolaget har kunder i mer än 150 länder inom områdena communication service providers (CSP), managed security service providers (MSSP), samt inom publik och privat sektor.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *