Månadsbrev för oktober

| 3 november, 2017 | 0 kommentarer

fr, nov 03, 2017 12:26 CET

Den här månaden har vi haft glädjen att berätta om samarbetsprojektet inom cancerdiagnostik som gått in i en ny fas. Läs gärna mer om bolaget som skall fortsätta att driva utvecklingen mot en ny diagnostisk produkt på
www.livdiagnostics.se

Cline ser i detta samarbete mycket stora möjligheter att nå en global diagnostikmarknad med sin patenterade teknologi. Cline skall framöver leverera produkter först under utvecklingsfasen och sedan med målet att tillhandahålla teknik och licens till en färdig produkt då den skall introduceras på marknaden. Cancerdiagnostikmarknaden, som Liv Diagnostics vänder sig till, är redan nu oerhört stor och i stark tillväxt. Dessutom har denna marknad stora behov av nya typer av diagnostik i målet att effektivt kunna diagnostisera och bota cancer.

Vi på Cline är mycket stolta att få ta del av denna möjlighet som väntas skapa mycket stort värde i bolaget framöver.

Läs mer i föregående PM här:
https://www.aktietorget.se/NewsItem.aspx?ID=86187

Samt i artikeln av Biostock:
https://www.biostock.se/2017/10/nya-lakemedel-tidigare-diagnoser-och-battre-cellanalyser-vapen-i-kampen-mot-dodliga-cancermetastaser/

Övriga händelser och kommande aktiviteter

  • Vi har blivit inbjudna att hålla en företagspresentation hos Seniorrådgivarna i samarbete med Rotary Göteborg den 8e november.
  • En EU-ansökan färdigställs under månaden och skickas in i början på november. Denna ansökan gäller SME-Instrument fas 1 och är första steget i en större Eu-ansökan för satsning på nanoteknologi.
  • Uppskalningen av produktionen av Nanopartiklar fortskrider enligt plan.
  • Ordrar som nämnts i tidigare månadsbrev har levererats, bl.a. inom klinisk forskning. Ordrar och offertförfrågningar från nya och befintliga kunder har inkommit under månaden som gått, vissa inom helt nya applikationsområden.

Cline Scientific AB  

Carl Skottsbergs gata 22 B

413 19  GÖTEBORG

Telefon: 031-387 55 55 

E-post:
[email protected]
 

Hemsida:
www.clinescientific.com

Kort om Cline Scientific

Cline Scientific AB är ett bolag som med nanoteknik möjliggör för forskare att utveckla metoder för både att med stamceller skapa ”reservdelar” till människokroppen och att studera cancerceller med högre precision. Med hjälp av Cline Scientifics patenterade Nanoytor och Nanogradienter kan forskarna lokalisera på vilket underlag som stamceller har en kontrollerad tillväxt eller exakt hur cancerceller påverkas av läkemedel. Bolaget har flertalet betalande kunder i form av forskare och forskningsprojekt runt om i världen.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *