Markant ökning av orderingång

| 2 november, 2017 | 0 kommentarer

to, nov 02, 2017 09:02 CET

Bolaget rapporterade en orderbok vid ingången av oktober månad på ca 17,600 enheter till ett värde av ca 5,4 mkr, under oktober månad växte orderboken snabbt till ca 40,000 enheter och ett värde av närmare 12 mkr.

VD Babak Esfahani kommenterar

Ordboken idag är inte långt ifrån vad vi levererat under dom första tre kvartalen 2017. Detta är såklart fantastiskt kul, men samtidigt anstränger det vår produktion ytterligare. Vi jobbar frenetiskt med produktionen vilket är vår högsta prioritet just nu och det finns en bra plan lagd för att kraftigt expandera våra framtida produktion. Försäljningen fortsätter att hela tiden överträffa våra redan väl tilltagna prognoser, och hur vi än vrider och vänder på det kommer produktionen under en tid framöver att vara en utmaning för bolaget. Vi har idagsläget tre produkter ute på den svenska marknaden, vi kommer inom kort mer än dubbla produktportföljen och på det lägga på fler marknader. Samtidigt är det av högsta vikt att vi växer kontrollerat och aldrig kompromisar den uppmärksamhet som våra kunder förtjänar, varje produkt som lämnar våra fabriker måste vi kunna supporta till 110%. Vår initiala framgång är ett resultat av våra nöjda kunder, vilket i sin tur är ett resultat av den energi vi lägger på våra produkter i form av användarupplevelse och kvalitet, men likaså den support vi erbjuder våra kunder. Detta är något som aldrig får kompromissas i vår tillväxt. 

För ytterligare information

Babak Esfahani

VD, Plejd AB

Telefon: 0735-322 391

E-post: [email protected]

Om bolaget

Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget vitaliserar belysningsmarknaden genom att ligga i framkant i den teknikutveckling som populärt brukar kallas för Internet of Things.

Denna information är sådan information som Plejd AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2017-11-02.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *