Matilda Ernkrans tar emot utredning om högskoleprovet

| 7 september, 2021 | 0 kommentarer

I dag, tisdag den 7 september, överlämnar Högskoleprovsutredningen sina förslag gällande högskoleprovets organisation och styrning till Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning. I samband med detta hålls en digital pressträff.

Tid: 7 september 2021 kl. 13.00
Plats: Digital pressträff. Pressträffen webbsänds på regeringen.se och på Regeringskansliets Youtube.

Föranmälda journalister kan få möjlighet att ställa frågor via Zoom. Presslegitimation krävs.  Obligatorisk föranmälan via formulär på regeringen.se senast kl. 12.00.

Regeringens särskilda utredare Peter Honeth har som nationell samordnare för högskoleprovet bistått Universitets- och högskolerådet (UHR) vid genomförandet av högskoleprovet hösten 2020 och våren 2021. Han har också haft i uppdrag att lämna förslag på en permanent organisation.

Både Peter Honeth och Matilda Ernkrans finns tillgängliga för enskilda intervjuer via Zoom efter pressträffen.

Betänkandet Högskoleprovets organisation och styrning, SOU 2021:72, publiceras på regeringens webbplats i samband med pressträffen.

Kontakt

Linnea Ilbring, presskommunikatör, Utbildningsdepartementet, [email protected]

Tove Kullenberg, pressekreterare hos Matilda Ernkrans, 073-842 50 59

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *