Medimi presenterar delårsrapport Q1 2022

| 27 april, 2022 | 0 kommentarer

Medimi AB (publ) offentliggör sin delårsrapport för första kvartalet 2022 måndagen den 2 maj 2022. Samma dag klockan 14:00 bjuder bolaget in till en webbsänd telekonferens med Alexander Johansson, som tillträder som VD i juni, samt styrelseledamot Anders Haskel.

Efter konferensen följer en frågestund. Presentationen hålls på [svenska]. Det går att följa konferensen via dator eller mobila enheter.

För att anmäla dig till webbkonferensen, vänligen registrera dig via följande länk:

https://attendee.gotowebinar.com/register/8547110136168004111

Antal platser är begränsat så vi rekommenderar att registrera sig i god tid för att vara säkrad en plats.

Telekonferensen och presentationsmaterialet kommer efter avslutad konferens att finnas tillgängligt på bolagets hemsida, www.medimiab.com samt på Västra Hamnen Corporate Finance kanal på YouTube.

Medimi AB (publ), tf VD Theodor Sandström, Scheelevägen 17, 223 63, Lund, Sverige, mobil 0705-169601

Om Medimi

Medimi AB utvecklar lösningar som ger vårdtagare och personal trygg och effektiv läkemedelshantering. Våra lösningar omfattar hela kedjan, från läkare till dispensering i hemmet. Produkterna ligger i teknisk framkant och är utvecklade för integrering i IT-miljöer. Bolaget är noterat på Spotlight Stockmarket och har sitt säte i Lund

https://www.medimiab.com/

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.