Min första tid som VD på Zenergy AB (publ)

| 4 januari, 2022 | 0 kommentarer

Min första tid som VD på Zenergy AB (publ)

Min första tid som VD på Zenergy AB (publ)

 

 

 

Jag har varit på plats på Zenergy sedan november och har under första perioden, introducerats i företagets strukturer och processer, och träffat medarbetare, kunder och leverantörer.

Den första perioden har varit spännande och händelserik, där vi startat upp flera nya processer för att effektivisera och utnyttja alla fördelar med att bygga industriellt samt säkerställa framtida materialflöde. Alla företag har påverkats av pandemin, både positivt och eller negativt, men framför allt har det påverkat hur vi hanterar materialflödet för verksamheten.

Det är med stor ödmjukhet och respekt för de utmaningar vi har och står inför, känner jag att vi har en produkt och tillverkning som är helt rätt i tiden, och fokus för 2022 kommer ligga på att förädla företagets produkt till lönsamhet.

  • Öka försäljningsytor mot marknaden
  • Säkerställa lönsamhet
  • Framtidssäkrad organisation

Jag ser positivt på verksamheten och framtiden, och med ovan fokuspunkter är målsättningen att vända blad, för en verksamhet i tiden, som genererar lönsamhet,

Martin Karlsson

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.