Möbelföretaget lanserar ny hemsida med webbsshop

| 30 september, 2021 | 0 kommentarer

Nu lanserar Rowico Home en ny hemsida med utökat innehåll och webbshop. Från att enbart ha sålt sina möbler via återförsäljare i femtio år, så har de nu kompletterat med att även kunna erbjuda hela sitt sortiment direkt till konsument via den egna hemsidan rowicohome.com.


 

Rowico Home har under det senaste året valt att satsa stort på digitalisering och under september månad blev arbetet med en ny hemsida klart.

– Trenden går mot att allt fler vill göra köp på nätet, även sällanköpsvaror såsom möbler. Vi på Rowico Home arbetar hårt med att stärka oss på marknaden, bygga upp vårt varumärke och stärka vår affärsmodell för att kunna stå stabila som möbelleverantör även i framtiden. Via en ny hemsida med egen e-handel skapar vi nu förutsättningar för att nå ut på ett ännu starkare, tydligare och enklare sätt. Vi ser att behovet av att äga en egen försäljningskanal har ökat än mer under rådande pandemi, vilket har gjort att vi skyndat på detta, menar Malin Schramm, försäljningschef Rowico Home.

ÖKAD TILLVÄXT

Rowico Home har under de senaste tolv månaderna ökat sina marknadsandelar och fortsätter att sikta på en ännu större tillväxt. Tidigare sålde företaget endast via återförsäljare, men tiderna förändras och idag förväntar sig konsumenten att kunna hitta ett varumärkes alla produkter på en och samma plattform. Därmed ansåg möbelföretaget att en e-handelsplattform var en viktig parameter att addera som ett komplement till återförsäljarnas utbud.

– Vi har under året satsat stora pengar på att bygga inspirerande shop-in-shop lösningar hos våra största återförsäljare runt om i landet, då de är vår viktigaste kanal ut till konsument. Fortsatt kommer konsument i första hand inspireras att köpa sina möbler via återförsäljare, och även när någon väljer att handla från vår egen e-handel kommer de möta våra återförsäljare eftersom de är utlämningsställen. Därför satsar vi mycket på våra återförsäljare och tror även det kan skapa merförsäljning när e-handelskunden hämtar ut sin beställning. Vi hoppas också framöver kunna addera ännu fler butiker till denna gemensamma resa så att alla kunder får nära till ett utlämningsställe, säger Malin Schramm.

Rowico Home är övertygade om att denna digitala utveckling kommer att gynna alla parter. Återförsäljarna har inte möjlighet att ha alla Rowico Homes produkter på golvet, men nu finns det möjlighet för konsumenten att enkelt se och inspireras av hela utbudet på www.rowicohome.com.

För mer information, produktlån och bilder, vänligen kontakta: 

EKPR & Kommunikation │Telefon: 08-667 22 06 │E-mail: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *