Motion Display får order värd 2,7 MSEK

| 15 november, 2022 | 0 kommentarer

Motion Display har fått en betydande order från USA och en ledande leverantör av alkoholhaltiga drycker. Orderns storlek uppgår till 2,7 MSEK.

En ledande leverantör av alkoholhaltiga drycker har lagt en beställning till ett värde av 2,7 MSEK. Tidigare har samma kund beställt skyltprogram i tre omgångar – den första omgången avsåg tre varumärken, den andra sex, och sedan nio varumärken. Denna gång är det elva olika varumärken inom olika dryckeskategorier som deltar i beställningen. Leverans är planerad till slutet av året och displayerna kommer att distribueras rikstäckande i USA.

”Det är roligt att med en återkommande kund. Tidigare skyltprogram har mottagits positivt hos olika butikskedjor vilket har bidragit till att kunden nu breddat sin beställning till att omfatta flera varumärken och flera displayer”, säger Jakob Nilsson, chef för Motion Display USA.

Anna Engholm, VD på Motion Display tillägger: ”Att denna kund nu utökar antalet involverade varumärken bekräftar vår styrka inom dryckeskategorin. Vår produkt fungerar som sökmotoroptimering i den fysiska butiken. Vi lyfter fram produkter och gör dem synliga”, säger hon.

För ytterligare information

Anna Engholm, VD Motion Display Scandinavia AB, +46 (0) 709 79 35 04

Denna information är sådan information som Motion Display Scandinavia AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 november 2022.

Motion Display är den ledande globala tillverkaren av skyltar till detaljhandeln baserade på elektroniskt papper och erbjuder nya lösningar för effektiv marknadsföring i butik. Bolaget grundades i Uppsala 2005 av Erik Danielsson, tidigare koncernchef för Pharmacia AB och grundare av bland annat Pricer AB, världsledande leverantör av ESL (Electronic Shelf Labels).

Bolaget har utvecklat ett revolutionerade sätt att göra reklam vid varan i butiken, där mer än 70 procent av köpbesluten tas.

Bolagets displayer drivs av små batterier och kan blinka och samtidigt förmedla olika budskap i en rullande sekvens. Omfattande dokumentation visar på såväl starkt ökad uppmärksamhet som drastiska försäljningsökningar vid användning av blinkande skyltar från Motion Displays. Displayernas extremt låga strömförbrukning och dess pappersliknande egenskaper, gör att displayerna hanteras lika enkelt som traditionella pappers- och plast-skyltar med statiska budskap.

www.motiondisplay.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *