Nationella Landsbygdsgalan 2017

| 3 november, 2017 | 0 kommentarer

fr, nov 03, 2017 08:56 CET

I åtta olika kategorier har nu 24 olika företag och projekt blivit slutnominerade till en chans att vinna en Ullbagge vid den nationella Landsbygdsgalan som i år hålls i Tällberg utanför Leksand. Vid den nationella Landsbygdsgalan kommer Ullbaggar delas ut till projekt och företag som utvecklat sina bygder på ett föredömligt sätt.

– Med Ullbaggepriset vill vi visa på den kraft som finns i våra landsbygder och att de stöd som finns inom EU verkligen gör skillnad, säger Maria Gustafsson från Landsbygdsnätverkets kansli.

Landsbygdsgalan 2017 kommer att ledas av Kalle Moraeus som även underhåller med sin trio. Priserna delas ut av kända namn som arbetat inom landsbygdsutveckling eller med de olika ämnesfrågorna under många år.

I år är det åtta olika kategorier som står i fokus; Sysselsättning i gröna, blå och övriga näringar i landsbygder, landsbygdsinnovation, integration, klimat och miljö, unga i landsbygdsutveckling och internationellt samarbete.

Nytt för i år är även ett Folkets pris där alla som vill har möjlighet att rösta under hela vecka 44 och hittills har över 2000 personer varit inne och röstat.

Läs mer om Landsbygdsgalan och se videopresentationer på:
www.landsbygdsnatverket.se/ullbaggepriset

Maria Gustafsson, [email protected], Landsbygdsnätverkets kansli, verksamhetsledare, tel: 036-15 51 04

Nils Lagerroth, [email protected], Landsbygdsnätverket kansli, projektledare, tel: 036-15 62 15

Tommy Nilsson, [email protected], Landsbygdsnätverkets kansli, kommunikationssamordnare, tel: 072-586 67 72

Landsbygdsnätverket samlar och engagerar Landsbygdssverige. Vi är ett nätverk som består av föreningar och myndigheter som på olika sätt har betydelse för utvecklingen av de verksamheter och företag som finns i landsbygder och i kustsamhällen.

Alla länder som är medlemmar i EU och har ett landsbygdsprogram ska ha ett landsbygdsnätverk. Förutom att vara en del av landsbygdsprogrammet är det svenska Landsbygdsnätverket även en del av havs- och fiskeriprogrammet och programmet för lokalt ledd utveckling. Därför finansieras vårt nätverk med pengar från dessa EU-program.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *