Net Trading Group NTG tidigarelägger publicering av kvartalsredogörelse för tredje kvartalet

| 17 november, 2017 | 0 kommentarer

fr, nov 17, 2017 14:34 CET

NTG:s styrelse har beslutat att tidigarelägga publicering av kvartalsredogörelsen för tredje kvartalet 2017 från det tidigare kommunicerade datumet den 29 november till den 27 november.

Om Net Trading Group NTG AB (publ) 

NTG har etablerat en e-handelsplattform för försäljning av FMCG (Fast Moving Consumer Goods) såsom konfektyr, godis, läsk, snacks, vitaminer, hälsokost, djurgodis och andra närrelaterade produkter. Affärsidén grundar sig i den förhöjda moms- och tullfria gränsen för köp från utlandet till Norge under 350 NOK som infördes i januari 2015. Lagen ger NTG möjligheten att erbjuda den norska marknaden möjlighet att beställa nämnda produkter billigt, ofta till halva priset gentemot butikspriserna. NTG har startat upp ytterligare en verksamhet på Åland, Finland, där liknande lagstiftning som den norska gör att NTGs produkter är attraktiva. NTGs målsättning är att bli den primära e-handelsplattformen för FMCG till den nordiska marknaden.

För ytterligare information 

Morten Hansson, VD, Net Trading Group NTG AB (publ)

Telefon: +47 908 44 078

E-post: [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *