News55 fortsätter sin satsning på betalande läsare och anlitar premiumredaktör

| 26 augusti, 2021 | 0 kommentarer

News55 utökar sin satsning på tjänsten News55 Premium som riktar sig till betalande läsare som vill ha mer läsning än nyheter. I höst tillsätter man den välrenommerade journalisten Lotta Gray som premiumredaktör med syfte att utöka innehållet för premiumkunderna.

I oktober lanserades News55 Premium, en tjänst som ger besökaren en annonsfri sajt samt mer egenproducerat innehåll. Som premiumkund får läsaren tillgång till unikt material som reportage, intervjuer, personporträtt och underhållning i form av bl a korsord, sudoku och quiz. Den som använder News55 Premium får också hela sajten annonsfri.

I höst anlitar News55 Lotta Gray som premiumredaktör med ansvar för innehållet i News55 Premium. Lotta har lång erfarenhet som skribent och journalist och har bl a arbetat på Aller Media i 19 år.

– Det ska bli fantastisk roligt att få bidra med min erfarenhet och stora nätverk för att stärka upp premiummaterialet och leverera läsvärda artiklar med starkt innehåll till News55:s viktiga målgrupp, säger Lotta Gray.

– Premiumsatsningen är viktig för oss och jag ser fram emot att börja jobba med Lotta. Hon är en duktig skribent och har en stor förståelse för vad målgruppen gillar att läsa, säger Fredrik Lundberg, VD och medgrundare, News55.

 

För mer information, kontakta

Fredrik Lundberg
VD & medgrundare, News55
+46 (0)70-855 22 71
[email protected]55.se 

Om News55 AB

News55 AB är ett mediebolag med huvudsaklig inriktning på målgruppen 55+. Bolaget inledde sin verksamhet 2015 med att lansera nyhetssajten news55.se.
Sedan 2016 är News55 en av Sveriges största mässarrangör för seniorer. I november 2017 lanserade News55 sajten E55.se som inriktar sig på nyheter och vägledning inom ekonomi, sparande och pension. Bolagets aktie är föremål för handel på Nordic SME med Aqurat Fondkommission AB som mentor.

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 augusti 2021 kl. 10.30 CET.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *