Newton Nordic har utsett Danjal Kanani till VD

| 11 november, 2021 | 0 kommentarer

Den nytillträdda styrelsen som blivit vald på extra bolagstämman i dag har nu haft ett konstituerande styrelsemöte där man har beslutat att ny VD i bolaget med omedelbar verkan blir Danjal Kanani. 

Tidigare VD kommer övergå till andra arbetsuppgifter inom bolaget. 

Styrelsen tackar aktieägarna för sitt stora stöd och tilltro och nu blickar vi framåt. Och tillsammans så bygger vi ett framgångsrikt tillväxtbolag. 

Denna information är sådan information Newton Nordic AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 november 2021 kl. 15.00.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Emil Åkesson

Newton Nordic AB
[email protected]
+46 (0)70 484 58 58

Om Newton Nordic

Newton Nordic är ett svenskt teknikbolag som utvecklar och erbjuder specialiserade produkt- och supportlösningar för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom TV- och filmindustri. Newton-systemet används vid livesända prestigeproduktioner världen över, inom sport, musik, underhållning och evenemang. Upplev Newton-systemet på www.newtonnordic.com

Newton Nordic AB är listat på Nasdaq First North Growth Market sedan januari 2015. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: [email protected], telefon: 08-503 000 50.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *