Nilsson Special Vehicles AB (publ) tilldelas ramavtal för Region Örebro län

| 4 december, 2019 | 0 kommentarer

Nilsson tilldelas ramavtal för Region Örebro län

Glädjande är att vi tilldelats ramavtal som leverantör för ambulanser till Region Örebro län. Upphandlingskontraktet kommer att tecknas på två år med möjlighet till förlängning ytterligare två år vilket omfattar 17 personbilsambulanser. Denna tilldelning beräknas vara värd cirka 25 milj SEK över fyra år. Från det att den upphandlande myndigheten meddelat tilldelningsbeslut inträder en avtalsspärr på 10 dagar då myndigheten inte får teckna några avtal.

VD Fredrik Nilsson kommenterar

”Vi är väldigt glada och stolta att blivit utsedda som leverantör av ambulanser till Region Örebro län. Region Örebro län är en viktig kund för oss på den svenska marknaden och ger en bra volym för kommande år.”

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Nilsson, VD

E-post: [email protected]

Telefon: 070-664 90 59

Kort om Nilsson Special Vehicles

Nilsson är idag en av Sveriges största aktörer för specialanpassade fordon. Bolaget producerar och säljer limousiner, ambulanser och begravningsbilar. Kunderna finns framförallt i Europa där de största marknaderna är Skandinavien och England. Historien bakom Nilsson började 1945 då Yngve Nilsson Karosserifabrik grundades. Med många års erfarenhet i branschen har bolaget stort fokus på innovation i form av nya material, tekniker och en ökad global marknadsfokusering för att uppnå fortsatt nöjda kunder.

Nilsson Special Vehicles AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: NILS).

Certified Adviser till Nilsson Special Vehicles är:

Västra Hamnen Corporate Finance AB

Tel: +46 40 200 250

E-mail: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *