Njut av din trädgård – året runt!

| 5 februari, 2021 | 0 kommentarer

Genom planering, växtval och samspel med grönskan blir det möjligt

I Sverige blomstrar det från maj till augusti, men resten av året ligger trädgårdarna öde. Trädgårdsjournalisten Ellen Forsström hjälper oss att anlägga en trädgård som vi kan njuta av hela året, oavsett om vi har en radhustäppa i stan eller stor tomt på landet. Med en tydlig grundstruktur och med önskad grönska kan vi nu få trädgården att blomstra från mars till oktober, den kommer vara vacker på självaste julafton!

Ellen Forsström är även trädgårdspoeten bakom bloggen Låt det spira, som i poetisk text och bild inspirerar till blomstrande kreativitet från sin trädgård på Kålland utanför Lidköping. 2019 utkom boken Vackra rabatter – så får du din trädgård att blomstra på Bokförlaget Semic.

Foto Ellen och Maja Forsström

Utgivning 2021-03-11 ISBN 9789155269142

Bokförlaget Semic
08-799 30 50
[email protected]
Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, [email protected]
 

Bokförlaget Semic startade sin verksamhet i juni 1950. Vi ger ut cirka 80 böcker per år om mat och dryck, handarbete, hobby och inredning, blommor och trädgård, djur och natur, sport och fakta samt böcker för barn och ungdomar, kalendrar och julklassiker. Vi trycker våra böcker i stora upplagor, säljer dem till bra priser och når många läsare. Merparten av vår utgivning är svenska originalböcker. Bokförlaget Semics redaktion, marknadsavdelning och produktionsavdelning är förlagda till Sundbyberg. Bokförlaget Semic är en del av Bonnierförlagen AB.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *