Nordic Capital har offentligjort sin avsikt att sälja aktier i Intrum AB (publ)

| 8 juni, 2021 | 0 kommentarer

Nordic Captial har idag offentliggjort sin avsikt att genom en s.k. accelererated book-building process sälja cirka 10 000 miljoner aktier, motsvarande 8,2 procent av det utestående aktiekapitalet i Intrum AB (publ), för mer detaljer se:
https://www.nordiccapital.com/news/nordic-capital-announces-its-intention-to-offer-shares-in-intrum-ab-publ-to-institutional-investors/

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Anna Fall
Chief Brand & Communications Officer
+46 (0) 709 96 98 21

[email protected]

Emil Folkesson
Director Treasury & Investor Relations
+46 (0) 707 44 69 82
[email protected]

Informationen lämnades, genom ovan kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 21.06.08 kl. 21.15 CET.

Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har cirka 10 000 engagerade medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2020 hade bolaget intäkter på 16,85 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *