Nordr och Libitum inleder strategiskt samarbete

| 5 februari, 2021 | 0 kommentarer

Nordr och Libitum inleder strategiskt samarbete kring inrednings- och stilkoncept. I ett första steg köper Libitum Nordrs egenutvecklade bostadskonfigurator, samtidigt som Nordr väljer Libitum som strategisk samarbetspartner kring digitala verktyg inom kundresan.

Nordr, tidigare Veidekke Eiendom, har de senaste åren utvecklat egna stilkoncept för sina bostäder. Parallellt har företaget även utvecklat en bostadskonfigurator som kopplar ett projekts BIM-modell till kundens gränssnitt där man kan uppleva och anpassa sin bostad i fotorealistisk kvalitet både före och efter köp. Nu säljs hela satsningen till Libitum, som i sin tur blir strategisk samarbetspartner kring digitala verktyg inom kundresan till Nordr.

– Vi fokuserar och frigör kraft för att satsa fullt ut på vår kärnaffär, bostadsutveckling i de tre storstäderna. Genom samarbetet med Libitum kan vi göra det, och samtidigt säkra hög kvalitet för våra kunder, säger Leif Danielsson, Chief Operating Officer, COO, Nordr.

Proptech-bolaget Libitum är marknadsledande i Norden och erbjuder bostadsutvecklare och byggföretag SaaS-tjänster för hela kundresan, från försäljning till ärendehantering och boservice. Libitum har samarbeten med de flesta av Nordens största bostadsutvecklare. För företaget betyder affären med Nordr både att man får en ny strategisk samarbetspartner, som uttryckt sin vilja att fortsatt vara i digital framkant, samt att man säkerställer tillgången till den senaste tekniken.  

– Vi förvärvar teknik och know-how som gör att vi kan utveckla och stärka vårt erbjudande ytterligare. Samtidigt får vi en stark och intressant samarbetspartner i en tid då vi jobbar målmedvetet för att ta bolaget till nästa nivå. Det känns som en väldigt bra lösning för båda parter, säger Patrik Bergman, Styrelseordförande i Libitum.

 

För ytterligare information, kontakta:

Leif Danielsson, COO, Nordr, 070-621 76 22

Patrik Bergman, Styrelseordförande, Libitum. 070-632 42 90

Marie Magnusson, VD, Libitum. 076-178 61 49

Jonas Engelblom, chef försäljning, marknad och kommunikation, Nordr. 070-22 29 223

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *