Nordrs prestigeprojekt Neptuni Brygga i Malmö slutsålt

| 7 juni, 2021 | 0 kommentarer

I ett unikt läge alldeles intill Malmö Saluhall, mellan Gamla Väster och Västra Hamnen, utvecklar Nordr en ny stadsdel. Projektet har fått namnet Neptuni Brygga och består av 42 bostadsrättslägenheter som inryms i ett tio våningar högt bostadshus, beläget i direkt anslutning till Malmös kanaler och de vackra bryggorna. Intresset har varit stort och nu har samtliga lägenheter i projektet sålts. Bygget av de nya bostäderna är i full gång och första inflyttning är planerad till början av 2023.  

– Redan ett par veckor efter säljstarten hade vi sålt merparten av lägenheterna i projektet så det har varit ett oerhört högt tryck sedan start. Det här är väldigt unika bostäder i Malmö och vi är glada att se att det vi utvecklar verkar uppskattas av många. De som har köpt en lägenhet i Neptuni Brygga får verkligen ett fantastiskt boende, säger Leif Danielsson, VD för Nordr Sverige. 

Lägenheterna i Neptuni Brygga karaktäriseras av öppna ytor med ljus och rymd. Det finns en stor variation av olika planlösningar, där det finns lägenheter för alla – från den lilla kompakta ettan till den stora femrummaren i två våningar med både balkong och takterrass samt ljusinsläpp från samtliga väderstreck. Uppe på taket finns en gemensam takterrass med ett orangeri som blir en förlängning av ett vardagsrum. Huset har en L-form som även ger en skyddad innergård med fri utsikt mot kanalen och gång- och cykelstråket utmed denna.

– Lägenheterna i Neptuni Brygga varierar från små smarta ettor om 29 kvm till stora våningar om 157 kvm, vilket gör att vi får en väldigt trevlig blandning av köpare. Merparten kommer från Malmö och är i varierande åldrar mellan 30-60 år. Vi har även köpare från kringliggande orter och långväga köpare från Stockholm samt Österlen, säger Mats Lorentz säljansvarig Nordr.

För mer information, besök:

https://www.nordr.se/nyproduktion/malmo/neptuni-brygga/

eller kontakta:

Leif Danielsson, VD Nordr Sverige, 070-621 76 22
Sabina Thelin, försäljningschef Nordr Sydväst, 070-200 46 88
Jonas Engelblom, kommunikationsdirektör, Nordr, 070-222 92 23

Fakta om Nordr:
Nordr har totalt 18.800 bostäder under utveckling i Sverige och Norge. Koncernen har 180 medarbetare i de båda länderna. Nordr ägs av ett konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA och Union Real Estate Fund III Holding AS. Nordr har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige och Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger i Norge.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *