Nordstjernan investerar i fintech-bolaget Roaring

| 24 mars, 2021 | 0 kommentarer

Nordstjernan investerar i det snabbväxande fintech-bolaget Roaring. Med drygt 20 procents ägande blir Nordstjernan partner med grundarna och de befintliga ägarna på den fortsatta tillväxtresan.

Roaring är ett svenskt fintech-bolag grundat 2016 med kontor i Täby, Stockholm. Företaget tillhandahåller digitala tjänster till bolag i alla sektorer som är i behov av att automatisera kunddataprocesser och kundkännedomskontroller. Roaring är en aktör med eftertraktade tjänster inom bland annat automatiserad penningtvättskontroll (så kallad Anti-Money Laundering – AML).

På kort tid har Roaring byggt en högkvalitativ teknisk lösning för ett friktionsfritt onboardingflöde, vilket reducerar tidskrävande manuellt arbete för en ökande grupp välrenommerade kunder.

Investeringen görs inom Nordstjernans sektor Tillväxt & Ny teknik.

”Roaring är den första investeringen inom Nordstjernans nya tillväxtinitiativ. Roaring har en stor potential i en spännande sektor där vi tror att Nordstjernan passar väl som partner i den fas som bolaget nu befinner sig” säger Nordstjernans verkställande direktör Peter Hofvenstam.

  
Peter Hofvenstam
Verkställande direktör
Nordstjernan AB

  
Frågor besvaras av:

Peter Hofvenstam, verkställande direktör Nordstjernan
E-post: [email protected]

Stefan Stern, kommunikationsansvarig Nordstjernan
Mobil: +46 70 636 74 17
E-post: [email protected]

Nordstjernan är ett familjekontrollerat investeringsföretag, som genom aktivt och långsiktigt ägande i nordiska företag skall skapa värdetillväxt. Mer information om Nordstjernan finns på www.nordstjernan.se.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *