Norska Räddningstjänsten väljer RescueRunner systemet

| 8 juni, 2021 | 0 kommentarer

Med älvar, forsande vatten såväl som kustlinje i sitt operativa område har Rogaland Brann og Redning i Sandnes kommun i Norge behov av ett robust, flexibelt och stabilt sök-och räddningssystem. Man väljer nu efter noga övervägande att investera i RescueRunner systemet för sin verksamhet. 

Ännu en räddningstjänst i Norge kommer framöver att använda RescueRunner i sin livsviktiga verksamhet. Att söka i älv kräver en båt som är robust, snabb, smidig och som kan ta sig in i grunda, trånga och svåra vatten och Rogaland Brann og Redning har bland annat detta som en del av sin operativa miljö. Men man har både sjöar och kust inom sitt ansvarsområde. Vi är väldigt stolta över att man nu väljer vår RescueRunner för detta upddrag och det är med stor glädje vi konstaterar att våra båtar blir alltmer uppmärksamamde och populära som sök-och räddningsenheter inom just räddningstjänsten globalt, säger Linda Ahl, Vice President / Sälj och Affärsutvecklingschef på Safe at Sea AB. Vi önskar Rogaland Brann og Redning varmt lycka till och hoppas att RescueRunner systemet ska gör ett riktigt bra jobb för dem och dessutom se till att deras operatörer känner sig säkra och trygga ombord.

Leverans sker i Augusti 2021

Ordervärde: 340 000 SEK

Arkivbild!

Denna information är sådan som Safe at Sea är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-06-08 16:52 CET.

Linda Ahl

Vice President / Sales and Business Development Manager
[email protected]

Safe at Sea AB tillverkar, utvecklar och säljer lätta, flexibla och kostnadseffektiva sjösäkerhetssystem. Dessa system bidrar till att rädda liv och effektivisera maritim SAR-verksamhet (Search and Rescue) och är förmodligen de effektivaste systemen i världen för att rädda nödställda personer ur vattnet. Systemen innefattar utrustning, utvecklade arbetsmetoder och tillhörande utbildning. Basen i Safe at Seas utbud är RescueRunner, SafeRunner, FireRunner och GuardRunner. Safe at Seas aktie är listad på Spotlight Stockmarket.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *