NOSIUMs VD intervjuas av Analyst Group

| 26 augusti, 2021 | 0 kommentarer

NOSIUM har hittills haft ett händelserikt år där flera strategiska framsteg i portföljbolagen presenterats. Bolagets VD blir intervjuad av Analyst Group om bland annat verksamheten och förvärvsstrategin.

Intervjun kan ses via följande länkar:
Nosium.com
Youtube

NOSIUM ABs aktie är noterad under namnet NOSIUM B.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Daniel Ehdin, VD, [email protected], tel. +46 70 862 47 40

Kort om NOSIUM
NOSIUM investerar i företag med verksamhet inom online, ekologiskt och hållbart. Vi äger, förvaltar och förvärvar aktier i företag där vi kan öka deras tillväxt och marknadsvärde genom att implementera nya digitala strategier. Våra investeringar återfinns i innovativa techplattformar & produktvarumärken som riktar sig till en hälso- och hållbarhetsmedveten målgrupp. Vår aktieportfölj består av flera portföljbolag och målsättningen är att hålla en hög expansionstakt genom synergiförvärv i syfte att ständigt öka marknadsvärdet på vår aktieportfölj. NOSIUMs aktie är noterad under kortnamnet NOSIUM. http://www.nosium.com/. Bolagets Mentor är Augment Partners AB, [email protected], +46 8 604 22 55

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *