Novus valberedning föreslår Karin Eliasson som ny styrelseledamot

| 4 februari, 2021 | 0 kommentarer

Novus valberedning bestående av Torbjörn Sjöström representera huvudägaren (ca 64% av aktierna) samt Styrelseordförande Jan Scherman och styrelseledamot Micael Dahlén föreslår att Karin Eliasson väljs in i styrelsen på ordinarie bolagsstämma som sker digitalt den 26 april 2021.

Karin Eliasson har en lång erfarenhet och har suttit i ledningen i flera av Sveriges absolut största företag, bl.a. Autoliv, Telia och SCA. Hon sitter idag i styrelsen i bl.a. Ruter Dam och Karolinska universitetssjukhuset.

Genom detta kommer Novus styrelse stärkas upp med en kompetens som bolaget behöver för fortsatt tillväxt och ännu starkare position på primärt den svenska marknaden.”Vi är mycket glada över att Karin vill vara med på vår fortsatta resa. Novus är redan Sveriges mest kända undersökningsföretag och vår position som kunskapsföretag har stärkts under pandemin. Den kompetens Karin besitter kommer verkligen vara till stöd för vår fortsatta tillväxt och utveckling.” Säger Torbjörn Sjöström”Karins stora nätverk, affärskunnande och engagemang i samhällsangelägna frågor kommer att tillföra Novus viktig kompetens i ett läge när stort fokus för verksamheten är tillväxt och ökad satsning på tillförlitliga undersökningar som ger oss alla ökad kunskap.” Säger Jan Scherman”Behovet av fakta och kunskap är viktigt och känns bara öka. Att då få möjligheten att vara en del av ett bolag som har det som sitt uppdrag känns stort och hedrande. Jag ser verkligen framemot mitt engagemang i Novus”. Säger Karin Eliasson

Kontakt:

Jan Scherman Styrelsens ordförande: [email protected]

Torbjörn Sjöström representant huvudägaren samt VD: [email protected]

Om Novus

Novus är ett av landets ledande analys- och undersökningsföretag. Novus befinner sig mitt i skärningspunkten mellan alla viktiga samhällsaktörer, vilket gör att Novus har en unik kunskap och inblick i dagens allt snabbare utveckling och verklighet. Novus kan som få andra följa och analysera vår samtid, och bidra med analyser som skapar verklig förändring. Novus talar om hur det är, och vägleder aktörer i hur de kan förändra och växa.

Novus arbetar heltäckande inom opinion, marknad och strategi med metoder som anpassas efter frågeställning och målgrupp.

Novus Group International bedriver sin verksamhet i Stockholm och är noterat på svenska Spotlight stockmarkets sedan juni 2007.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *