Novus VD leder internationellt demokratiarbete

| 19 februari, 2021 | 0 kommentarer

Novus VD Torbjörn Sjöström har fått i uppdrag att leda EAPC:s ramverk för demokratiutveckling

EAPC (European Association for Political Consultants) reagerade starkt på de händelser som skedde i samband med USA valet och stormningen av Kapitolium. Som en konsekvens av detta och rollen som politiska konsulter har i valrörelser i världen har man bett Torbjörn Sjöström leda arbetet ”Charter for democracy”. En stark demokrati är helt avgörande för politiska konsulters arbete. Målet är att sätta ett ramverk för hur EAPCs medlemmar skall kunna hjälpa till att stärka demokratin.

”Det är ett mycket viktigt arbete, och ett ämne som jag inte kan låta bli att engagera mig i. Som VD för Novus uttolkar och förklarar jag medborgarnas åsikter för makthavare och media dagligen och har i de senaste 10 åren ett en oroväckande negativ trend, med bristande ömsesidig tilltro mellan medborgare och makthavare i hela västvärlden. Jag har också arbetat för att göra det jag kan för att vända denna trend. När jag fick frågan tackade ja självklart ja.” säger Torbjörn Sjöström

Mer om EAPC finns att läsa på deras hemsida: https://www.eapc.eu/

Novus hemsida: https://www.novus.se

Torbjörn Sjöström

VD
Novus
Epost: [email protected]

Novus är Sveriges mest kända analys- och undersökningsföretag. Novus befinner sig mitt i skärningspunkten mellan alla viktiga samhällsaktörer, vilket gör att Novus har en unik kunskap och inblick i dagens allt snabbare utveckling och verklighet. Novus kan som få andra följa och analysera vår samtid, och bidra med analyser som skapar verklig förändring. Novus talar om hur det är, och vägleder aktörer i hur de kan förändra och växa.

Novus arbetar heltäckande inom opinion, marknad och strategi med metoder som anpassas efter frågeställning och målgrupp.

Novus Group International bedriver sin verksamhet i Stockholm och är noterat på svenska Spotlight stockmarkets sedan juni 2007.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *