NOWO gör strategival, satsar fullt ut på Open Banking

| 30 september, 2021 | 0 kommentarer

I samband med lanseringen av Autospar, ett sparsätt där NOWOs medlemmar kan fondspara varje gång de använder sitt vanliga kort så gör NOWO ett strategival och väljer att gemensamt med Resurs Bank avsluta det fysiska kortprogrammet NOWO Mastercard för att helt satsa på Open Banking.

Rutger Selin VD på NOWO kommenterar:
Vi har gemensamt med Resurs Bank kommit fram till beslutet att avsluta vårt samarbete. Anledningen är vårt strategival där vi satsar på Open Banking. Vår satsning på Open Banking innebär att vi får goda förutsättningar att utveckla nya typer av sparsätt och möjligheter som kan hjälpa våra medlemmar till en bättre ekonomisk framtid och pension.

NOWO Mastercard upphör att gälla den 30 november. NOWOs medlemmar med NOWO Mastercard kommer att kunna koppla sina vanliga bankkort för att Autospara.
 

För mer information, kontakta:
Rutger Selin, VD Nowonomics AB (publ), telefon + 46 70 931 64 28.

Om Nowonomics AB (publ)
NOWO (Nowonomics AB (publ)) föddes ur en frustration om att människor bekymrar sig om sin levnadsstandard när de blir pensionärer. Ett steg i taget hjälper vi våra medlemmar att trygga sin framtid medan de kan fortsätta leva precis som de gör idag.NOWO har som mål att främja sparande inför pensionen och utvecklar därför egna verktyg och lösningar tillsammans med våra samarbetspartners för att förenkla, utbilda och hjälpa våra medlemmar att få en bättre ekonomisk situation. 

Bolagets Mentor är Aktieinvest FK AB som nås på [email protected] eller tel: +46 739 496 250

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *