Nu öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross Club den nya medlemsbutiken i Jönköping

| 17 november, 2022 | 0 kommentarer

Idag, den 17 november, öppnar Axfoods restauranggrossist det nya medlemsbaserade butikskonceptet Snabbgross Club i Jönköping. Den tidigare renodlade Snabbgrossbutiken i Solåsen har gjorts om och uppgraderats till det nya butikskonceptet, där även privatpersoner kan handla varor direkt från restauranggrossisten.

Snabbgross har i dagsläget 29 butiker runt om i landet, och med konverteringen och uppgraderingen av butiken i Jönköping är nu fem av dessa Snabbgross Club-butiker. Och när Snabbgross Club i Solåsen slår upp portarna den 17 november får nu också Jönköpings konsumenter möjlighet att handla på ett nytt sätt och ta del av högkvalitativa varor som vanligtvis bara restaurangkunder kunnat ta del av tidigare, till låga priser.

– Det känns väldigt kul att vi nu kan ge Jönköpingsborna möjlighet att ta del av vårt unika erbjudande. Vi vet att de boende i Jönköping uppskattade möjligheten att handla hos oss under pandemin. Genom att vi nu vidareutvecklat och permanentat Snabbgross Club kan vi erbjuda både våra restaurangkunder och alla Jönköpingsbor ett brett matsortiment till låga priser, vassa kampanjer och nu unika medlemskampanjer. Det stärker erbjudandet till befintliga restaurang- och företagskunder samtidigt som vi kan ge Jönköpingsborna ett nytt sätt att handla mat på, säger Caroline Gorczak, tillförordnad butikschef på Snabbgross Club i Jönköping.

Snabbgross Club öppnade den första butiken i slutet av 2020 och har nu cirka 40 000 registrerade medlemmar. Kundundersökningar visar att många konsumenter uppskattar att handla stora förpackningar och unika varumärken till små priser.

För privatkunder är medlemskap en förutsättning för att få handla i butiken. Det kostar 299 kronor per år, där alla nya kunder erbjuds ett gratis prova-på-medlemskap på tre månader. Snabbgross Club fokuserar initialt på mat och matvaror och målgruppen för konceptet är matälskare, den som gillar mat och matlagning, men också den stora familjen som vill fylla på förrådet med större förpackningar till alla måltidstillfällen eller högtider, stora som små.

För restaurang- och företagskunden i Jönköping kommer butikskonceptet fungera som idag, där butiken erbjuder ett brett och prisvärt sortiment, anpassat för restaurang, fast food och café. Därtill får nu även restaurang- och företagskunderna tillgång till ytterligare kampanjer och medlemserbjudanden. Butiken har generösa öppettider och erbjuder även distribution till restaurang- och företagskunder via butikens e-handel.

Sedan tidigare finns konceptet i Danderyd i norra Stockholm, Södertälje och Skövde, och den 17 november slår Snabbgross Club förutom i Jönköping också upp portarna i Sundsvall. 

Under invigningsdagarna den 17–20 november välkomnas alla Jönköpings restauranger och caféer som privatpersoner till en välfylld butik, och en invigning med extra vassa erbjudanden och smakprover från leverantörer.

Fakta Snabbgross Club Jönköping:
Adress: Porfyrvägen 1 Jönköping
Butiksyta: 1 736 kvm
Antal medarbetare: 17
Tf butikschef: Caroline Gorczak

Öppettider:
Måndag-fredag 07.00-19.00
Lördagar: 08.00-16.00
Söndagar: 10.00-16.00

För ytterligare information kontakta:
Per Engström, marknads- och e-handelschef på Snabbgross, 073-807 33 95, per.engströ[email protected]
Magnus Törnblom, presschef Axfood, 070-266 27 12, [email protected]

Snabbgross är en del av Axfoodkoncernen och är koncernens restauranggrossist med en kundbas inom restaurang, fast food, café och övrig företagsmarknad. Tack vare ett brett sortiment med över 13 000 artiklar kan Snabbgross erbjuda prisvärda råvaror för bland annat storkök, pizzerior, gatukök, caféer och konditorier. Detta i kombination med personlig service och god tillgänglighet, geografiskt såväl som genom generösa öppettider, gör Snabbgross till en av Sveriges ledande restaurang­grossister. Kedjan har även tre, medlemsbaserade Snabbgross Club-butiker i landet, där även privatkunder kan handla. Läs mer på www.snabbgross.se och www.snabbgrossclub.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *