Ny hyperaktuell faktabok om kritiskt tänkande av Jason Diakité och Matilda Westerman

| 6 september, 2022 | 0 kommentarer

Om knappt en vecka, den 12:e september, utkommer Jason Diakité och Matilda Westermans nya bok Har du fel? Boken handlar om kritiskt tänkande och passar nyfikna och vetgiriga barn som till exempel funderar över alla budskap nu inför valet. Var kommer de ifrån?

Vi lever i en tid när fakta ifrågasätts och ibland ersätts av ”alternativa fakta” – men vad är det ens? Vuxna och barn slänger sig med ord som hotar, kränker och gör andra människor ledsna – men varför? Vi umgås på sociala medier och får våra nyheter från källor som vi ibland inte ifrågasätter eller dubbelkollar – hur påverkar det oss alla och de beslut vi fattar? 

Den här faktaboken uppmuntrar till att ifrågasätta och bilda egna uppfattningar. Den vänder och vrider på begreppen så att det blir tydligt att sant och falskt faktiskt existerar, och att det är helt olika saker! 

Matilda Westerman och Jason Diakité har tidigare skrivit den uppmärksammade boken Du har rätt! som belyser barns rättigheter. 

För mer information, kontakta:

Tiina Nevala, mediekontakt Bonnier Carlsen                         

[email protected]

073-377 51 51

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.